?

Log in

No account? Create an account
pumpkin

October 2007

S M T W T F S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Powered by LiveJournal.com
pumpkin

Gammel/Nyheder,Sport og Vejret!

Gammel/Nyheder:Ved godt at det lyder lidt sygt! men syntes sgu der var lidt stil over den aldrig pågrebet Jack the Ripper der som de fleste husker??? (hvis man er godt oppe i årene!)eller har læst ,huserede i 1888 i London.Men om det var al mystikken "Hvem var han" der efter min ringe mening kun bliver mere spændende med mistænkte som den engelske maler Walter Sickert,personer i/omkring det engelske kongehus og sågar Elefantmanden???eller det er de efterfølgende bøger og film der siden har pustet til min morbide fascination...Men en ting ved jeg den engelske presse ser i øjeblikket (med rette!) fælles træk ved den seriemorder i Ipswich der tragisk nok har myrdet vistnok fem prostituerede (som JTR!)og de er ved at undersøge om han også skulle have yderlige 4 mord og en forsvunden på samvittigheden..men selvom han tilsyneladet overgår JTR i kvantitet,mangler der kvaliteten (læs stil og mystik!)Kunne have noget med efterlysningen af den nylig pågrebet!(-og det at han er pågrebet?)

"Eftersøges Fed mand i BMW"????

Vil i samme moment komme de hurtige (i forkøbet! har IKKE været ude fra DK`s grænser i lang tid og har lige skrottet Bimmeren (HMM! virker måske påfaldende mistænksomt!?)

Hurtigt videre til Sporten:
Den korbulente kicker fra Struer skrev natten til søndag sig ind i NFL’s historiebøger. Klokken 03.09 sparkede den 46-årige dansker den ovale læderbold op mellem målstængerne til karrierens 2.435. point, og dermed blev han den spiller, der har scoret flest point nogensinde i NFL’s historie.


Vejret:
Min udsendte reporter står på den lokale kælkebakke med sin nye røvbaldeslæde og spejder efter de første fnug!(vender tilbage når der er nyt!)

Comments