?

Log in

No account? Create an account
pumpkin

October 2007

S M T W T F S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Powered by LiveJournal.com
pumpkin

Frost , Færdsel og Finbrodering!

Har flere gange på denne site, bedt om sne mm.(læs.brokket mig over manglende vinterstemning!)På vegne af Saab´en og undertegnet siger vi tak for dette års kulde og sne! og brummer mig hastigt med i koret af forfrosne danskere (der allerede nu er trætte af ,at "skrabe" bilruder!) "Sol,sol kom igen ..."!
"Sirius SAAB`en"


Har en god ven(inde!) der skal forsøge at erhverve sig et førerbevis til automobil, den førstkomne Torsdag,og da tænkte jeg, "hvorledes kan jeg hjælpe?" -fandt så lige dette kunstværk!HVABEHA! Skynd dig at brodere en sådanne og klam dig til denne,så skal det nok gå he he!(ellers sæt lidt Ghhheorghhhe Zamfir på anlægget! Und viel relaxen! Pan-guruen er din CO-driver,under hele turen!)Held & Lykke!
Vores forældres svar på en "teoribog"!

Comments

Hvad skuer mit øje, en teoripude i det høje!!
Kryds alt hvad krydses kan ONSDAG kl 12.30 og sæt så kaffen over samme aften i det jeg agter at bringe min "husbond" til døren ved hjælp af egen transport evne :)
Tak for "spyttet" *smiler* og tilliden til at co-driveren nok skal gøre sin del tila t det kommer til at gå strygende...
Vil fluks vaske nogle krus af til morgendagens friskmalede mocca så der er klar til servering til den kvindelige udgave af thorkild thyrring og dennes husbond (som muligvis skal have noget stærkere at drikke efter turen he he!)...........ses