?

Log in

pumpkin

October 2007

S M T W T F S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Powered by LiveJournal.com
pumpkin

HUSHVOLBEATFASTELAVNTILLYKKE!

Har man både en lyrisk feminin og maskulin side?

Så kom de ”på gaden”! (Ad vil nogle med pubetetshumor nok tænke! ) Men her er er tale om to af Danmarks bedste bands fra hver sin ende af musikgenre- skalaen , nemlig Volbeat med deres anden CD ”The rebel/Metal The Devil” og Hush med deres ditto toer ”For All The Right Reasons”

Kæresten var ude og lufte undertegnede i det lokale indkøbscenter og til min store glæde (og kæmpe overraskelse!) havde den lokale Radio/Tv-Biks begge ”skiver” i deres sparsomme udvalg HAPS!,HAPS! Og hjem at genhøre nogle af de smukke Hush sange fra deres fede koncert på ”Badeanstalten” og ydermere at ”varme op” til det kommende Volbeat-brag den 23-3-07 dømt ud fra anmeldelsen i dagens BT

****** ”Volbeats andet jernhårde album er fra start til slut som et velplaceret slag med en sonisk lægtehammer midt mellem øjnene. Guitarer, bas, vokalen og Jon Larsens magtfulde trommer flyder sammen til ét magtfuldt organ. Og med millimeter –præcision, muskuløs melodi og overraskende harmoni hamrer bandet sig igennem de flotte nye sange som olietanker igennem et orkanramt hav.”

Kort sagt! P-nel & 2mas, køb billetterne, nu! (Det bliver ikke det samme uden jer… fedte fedte! )Og så lige et lille (men velment!) tillykke til en af min dejlige kærestes veninder, Tillykke med fødselsdagen! R.K.C. ( er lige blevet afbrudt af et ensemble bestående af to gammel og to nydanske piger .Fælles for dem alle var de frøs og de var alle små syngende heksekopier Spooky??? NOT !- Men integration på højt plan!) HMMM? Hekse! Det er i sandheden din dag på mere end en måde !

Comments

Jamen tak tak :)
Og ja, vi er alle vegne *uhhhhh og almen gestikuleren*